Els cecs de la ciutat poden votar de forma autònoma als comicis d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Les persones invidents de la ciutat podran exercir el seu dret a vot a les eleccions d'avui de manera secreta i autònoma per primera vegada. El ministeri de l'Interior posarà a disposició de tothom qui ho sol·liciti paperetes en sistema Braille. El vot accessible, a partir d'ara, es pot realitzar en totes les cites electorals, tret de les municipals.

Després de 30 anys, a les eleccions generals d'aquest diumenge totes les persones invidents podran votar de manera autònoma i garantir el secret del seu vot.

El vicepresident de l'Associació Catalana per a la Integració del Cec, José Àngel Carrey, anima tots el santcugatencs a exercir el vot accessible en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

José Ángel Carrey

Vull fer una crida a totes les persones cegues de Sant Cugat truquin al telèfon habilitat pel ministeri de l'Interior per tal que els informin de com votar.


A partir d'ara el vot accessible es podrà exercir en totes les convocatòries electorals tret de les municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.