CiU defensa que les eleccions del 9 de març han de servir per començar el canvi a Catalunya


  • Comparteix:

'CiU ha de ser la força decisiva el dia 9 de març per començar el canvi polític a Catalunya'. Així s'ha expressat el candidat a les llistes del Congrés dels Diputats per CiU, Carles Campuzano, que ha estat acompanyat dels també candidats Josep Sánchez Llibre i Josep Rull. Tots tres han participat a l'acte organitzat per la federació nacionalista de Sant Cugat i que ha reunit 450 persones al Restaurant Can Cabassa.

El número 4 a les llistes del Congrés dels Diputats de CiU per Barcelona, Carles Campuzano, ha explicat que socialistes i populars estan obsessionats en 'fer creure a la gent que aquestes eleccions són cosa de dos'. Segons Campuzano 'si CiU no existís, Catalunya seria simplement una regió més.'

Campuzano ha explicat que el resultat de CiU a les eleccions generals ha de servir per començar el canvi a Catalunya.

Carles Campuzano

La gent de CIU som conscients que un bon resultat de les eleccions del 9 de març ens ha de servir per començar el canvi a Catalunya.


De la seva banda, el número 6 a les llistes de CiU per Barcelona, Josep Sánchez Llibre, ha explicat que la cita del 9 de març és la última oportunitat que té Catalunya per recuperar el seu lideratge econòmic i el seu prestigi.

Sánchez Llibre ha explicat perquè cal fer front als socialistes el dia de les urnes.

Josep Sanchez Llibre

CiU ha de tenir la paella pel mànec per evitar la socialització del nostre país. Hem de reaccionar amb contundència.


Finalment el número 8 a la llista de CiU per Barcelona, Josep Rull ha defensat que 'la federació nacionalista va a Madrid per aconseguir més respecte i més poder per a Catalunya'.

Segons Rull, el govern de Catalunya no es fa respectar.

Josep Rull

Hem de fer un cop de puny sobre la taula. Hem de dir que Catalunya ha de ser respectada i té dret a ser governada com una nació.


L'alcalde Lluís Recoder ha defensat que el PP i el PSOE 's'assemblen massa quan parlen de Catalunya' i, per aquest motiu, cal que CiU sigui decisiva a partir del dia 9 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.