Comença la campanya electoral de les municipals del 25 de maig


  • Comparteix:

El compte enrere per a les eleccions municipals ha començat aquesta mitjanit amb la clàssica enganxada de cartells pels carrers de la ciutat. Set formacions opten a l'alcaldia de Sant Cugat, mentre la presidència de l'EMD de Valldoreix se la disputaran quatre sigles. Durant 15 dies totes les formacions demanaran el vot als electors i faran mans i mànigues per explicar els seus programes electorals.

Segons l'alcaldable de CiU, la federació enceta la campanya amb la tranquil·litat d'haver fet bé la feina i amb la il·lusió que els ciutadans ho valoraran. Per Lluís Recoder, durant l'últim mandat s'han fet grans passes endavant en diferents àmbits, fins a convertir Sant Cugat en una ciutat envejable. Per això, un cop s'ha demostrat que es poden fer grans coses, la seva campanya se centrarà en explicar el camí fet i descobrir nous projectes de futur:

Lluís Recoder

No fem una campanya de posar una cara amb un eslògan a sota sinó que fem una campanya per explicar la feina feta


Amb l'eslògan 'Vine amb nosaltres a l'Ajuntament', el PSC ha començat la campanya en un viatge des de la plaça d'en Coll i fins la de Barcelona. Segons el seu alcaldable, s'ha de reequilibrar el creixement urbanístic de la ciutat amb els serveis que han quedat enrere. Per Jordi Menéndez, les eleccions han de decidir la continuïtat de CiU i PP, o crear un govern de progrés, que compti amb els ciutadans:

Jordi Menéndez

La millor manera de millorar Sant Cugat es fer-ho amb una dosis de participació


Tal i com va dir, el Partit Popular ha iniciat una campanya que, sota el lema 'Berta, al teu costat', és respectuosa amb el medi ambient. La formació ha volgut complir la seva promesa amb una penjada simbòlica de tres únics cartells al municipi, concretament a la plaça Lluís Millet. L'alcaldable de la formació, Berta Rodríguez, s'ha mostrat convençuda que el PP augmentarà el nombre actual de regidors, tal i com ha fet en les anteriors legislatures:

Berta Rodríguez

Esperem anar a més, com ha estat el tarannà del PP a Sant Cugat del Vallès


ICV arranca la campanya amb la seguretat que, gràcies a la coalició amb EUiA, aconseguiran doblar la seva presència i arribar als quatre regidors. Pel seu cap de llista Sant Cugat necessita un gir a l'esquerra, i dins del nou govern progressista, la seva formació és la millor garantia d'una autèntica esquerra ecologista. Xavier Boix remarca que el seu és un projecte participatiu i engrescador, buscant serveis públics de qualitat.

Xavier Boix

A Sant Cugat es poden fer encara moltes coses, però s'han de fer des de la participació


Esquerra Republicana de Catalunya es manté ferma en la seva voluntat de doblar el nombre de regidors i assolir els quatre. Sota l'eslògan, 'Més natura, més progrés', l'alcaldable d'Esquerra, Eduard Pomar, considera que la seva formació obtindrà un bon resultat perquè el seu programa és el més proper als ciutadans:

Eduard Pomar

Som els que hem fet una política tocant més de peus a terra


'La bona gestió' és el lema d'UNIS. L'alcaldable Miquel Quintana, es mostra segur d'aconseguir dos regidors, ha dit que el seu partit només tindrà com a referència la ciutadania:

Miquel Quintana

Nosaltres som simplement una línia plana i per sobre nostre només hi ha la ciutadania de Sant Cugat en una altra línia plana




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.