Obrir el CIT als agents socials, principal tasca de la presidència cerdanyolenca
Recoder durant la seva intervenció
EconomiaPublicat el 2/nov/10 per Marc Sala
L'Ajuntament de Cerdanyola assumeix la presidència del Catalonia Innovation Triangle (CIT) amb l'objectiu d'obrir l'entitat a la participació dels agents socials i econòmics. L'alcaldessa de la ciutat veïna, Carme Carmona, n'ha assumit la presidència aquest dimarts i ha fet balanç del darrer exercici d'un projecte que considera 'totalment consolidat'. Acabar amb el procés de senyalització integral de la zona i posar el CIT a la xarxa són altres reptes que tirarà endavant la nova presidència.
Després de Sant Cugat i Rubí, Cerdanyola assumeix ara la direcció del projecte que té per objectiu el treball en comú de les tres ciutats per promoure l'activitat econòmica de l'entorn de l'eix de la B-30. La inclusió dels agents socials i econòmics a la gestió de l'entitat és el gran repte d'aquest mandat. Ara s'inicia un procés d'estudi, regulació i d'elaboració d'un protocol per definir com s'integra aquesta participació que pretén una millor eficàcia de l'organisme.
Carmona pren possessió del càrrec amb el projecte de senyalització ja aprovat i a punt d'entrar en execució que permetrà millorar l'accessibilitat, la mobilitat i la promoció de la marca CIT. L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que aquesta serà una millora important.
Lluís Recoder
És un projecte consolidat. El proper avenç més visible serà la senyalització de tots els polígons de l'entorn.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
L'entrada a la xarxa és el gran repte del CIT de cara els propers dos anys. Això es traduirà amb la creació d'una plataforma digital pública amb tota la informació relativa a les empreses assentades al territori així com eines de localització de polígons, rutes i tot tipus d'informació de servei.