Les rebaixes d'hivern punxen als comerços de la ciutat

Els descomptes van del 30% al 70%

Economia

Publicat el 6/feb/09 per Mar Castro

La Federació d'Associacions de Comerciants alerta que les rebaixes d'hivern, que ara tot just arriben a l'equador, no serviran perquè els comerciants locals facin beneficis i només permetran cobrir despeses. El president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, ha explicat a Cugat.cat que la campanya d'enguany només està servint per treure estoc de les botigues i renovar aparadors.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha explicat a Cugat.cat que enguany les rebaixes d'hivern van començar 'de facto' al novembre i això ha comportat que ara s'hagin hagut de baixar massa els preus.

Josep Lluís Galvany

Les rebaixes ja van començar al novembre amb alguns descomptes encoberts i moltes ofertes i quan van començar de veritat vam haver de baixar molt els preus.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En aquest sentit, Galvany ha afegit que enguany les rebaixes no generaran beneficis i que només es cobriran costos.

Josep Lluís Galvany

Valoració positiva perquè ens treiem estocs però sense benefici perquè a vegades venem més barat del que ho vam comprar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







La previsió a principis de temporada era que cada català gastés durant les rebaixes un 114 euros, un 15% menys que l'any passat.