L'Ajuntament dóna suport a les peticions d'infraestructures de les patronals vallesanes

Economia

Publicat el 24/set/08 per Anna Bernadó / Adria Claramunt

L'Ajuntament celebra les peticions en matèria d'infraestructures de les Cambres de Comerç de Terrassa i Sabadell, de la patronal Cecot i del Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC). Els empresaris han reclamat a la Generalitat la màxima celeritat en la construcció de la prolongació de la línia d'avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat com a principal demanda. Per a l'equip de govern, aquest projecte és necessari i donaria sortida als problemes de mobilitat de la comarca en un futur.

L'alcalde assegura que no només està a favor de les peticions dels empresaris, sino que considera que són absolutament necessàries. Recoder ha mostrat la seva preocupació per les infraestructures al Vallès i a la regió metropolitana de Barcelona a mig termini.

Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Les infraestructures ferroviàries entre el Vallès i Barcelona són molt importants i la prolongació de la línia donaria solucions a problemes de mobilitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, considera que la prolongació de la línia d'avinguda Tibidabo seria una excel·lent notícia que permetria donar servei a altres barris de la ciutat.

Marta Subirà

La prolongació de la línia donaria accés a altres zones de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Aquesta reclamació, que l'empresariat de la comarca i el consistori local consideren prioritària, se suma a la petició d'altres infraestructures pel Vallès Occidental que han agrupat els empresaris en un informe. Segons l'empresariat, el document arriba per fer 'pressió' a les administracions en un moment clau com a mesura per fer front a la crisi econòmica i aprofitant el debat sobre finançament.