Delphi produirà a Romania el mateixos productes que a Sant Cugat

Economia

Publicat el 24/jul/07 per Marc Sala

La multinacional Delphi obre una nova planta a la localitat romanesa d'Iasi on es produiran components per a motors dièsel. Aquest anunci arriba després del tancament de la fàbrica de Cadis i del reforçament de l'activitat de les instal·lacions de Sant Cugat.

A Romania, Delphi realitzarà bombes per a motors dièsel, un producte que també es fabrica a la planta que la multinacional té a Sant Cugat. Tot i això, el centre de Sant Cugat ha rebut un nou impuls amb més inversions i el trasllat a la ciutat de part del departament d'enginyeria de bombes d'injecció, unes mesures contemplades al conveni signat el 2004.

El secretari general de CCOO a Delphi, Jordi Arnáiz, explica que per ara les dues plantes són compatibles.

Jordi Arnaiz

Tenim una tranquil·litat relativa per als propers anys. A la propera negociació del conveni, al 2008, posarem sobre la taula la continuïtat de les inversions a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El centre santcugatenc acollirà, també, part del centre d'enginyeria de bombes d'injecció. Així, Sant Cugat es convertirà en lloc de creació de nous dissenys i productes que aniran cap als altres centres productius de la companyia.