Les benzineres de Sant Cugat segueixen la vaga convocada pels sindicats

Economia

Publicat el 7/nov/06 per Miquel Herrada

Les benzineres de Sant Cugat estan tancades avui a causa de la vaga convocada pels sindicats dels sector. Només l'estació de servei de Repsol a Rius i Taulet es manté activa, a causa dels serveis mínims decretats. Els sindicats reclamen a les patronals increments salarials i reduccions horàries per a les estacions de servei de tot l'Estat espanyol.

La convocatòria de vaga de CCOO i UGT està registrant un seguiment elevat a les gasolineres de la nostra ciutat. Els serveis mínims estan garantits, ja que l'estació de servei de Repsol a l'avinguda Rius i Taulet es manté oberta, assegurant el 20% del servei al municipi. La resta d'estacions de servei estan tancades.

Els sindicats reclamen que el nou conveni del sector incorpori millores salarials, amb increments de l'IPC real, i una reducció de la jornada laboral amb incentius per festiu treballat.

El secretari general de la FIA-UGT del Vallès Occidental, Vicente Gargallo, ha denunciat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que les patronals i l'administració tanquen la porta a aquestes millores laborals.

Vicente Gargallo

No volen res d'això! Els treballadors no ho podem permetre. Les benzineres guanyen molts diners i els empleats estan en situació molt precària.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La previsió de la vaga ha provocat algunes aglomeracions puntuals dilluns al vespre. Durant la jornada de dimarts, s'han viscut també cues a la benzinera de Rius i Taulet, l'única que s'ha mantingut oberta.

La vaga es manté convocada per aquest dimecres.