Cano Catalunya inaugura el concessionari de BMW i Mini a Sant Cugat


  • Comparteix:

Centenars de persones han assistit a la inauguració oficial de la concessionària oficial de BMW a Sant Cugat, Cano Catalunya. Es tracta d'unes instal·lacions de 16.000 metres quadrats ubicades a la carretera de Rubí i que ofereixen tots els serveis de concessionària i postvenda de les marques BMW i Mini. Durant la inauguració, tant el president del grup Cano com l'alcalde de Sant Cugat ha destacat la integració de l'empresa dins la ciutat, amb la participació en diferents projectes socials, econòmics i culturals.

La concessionària, ubicada a la carretera de Rubí, disposa de 16.000 metres quadrats i compta amb una plantilla de 38 treballadors. Malgrat haver-se inaugurat oficialment aquest dijous, Cano Catalunya va obrir les seves portes el juny passat.

El gerent de Cano Catalunya, Rafael Barreda, s'ha mostrat orgullós de comptar amb un equip tan professional per al projecte.

Rafael Barreda

Com a gerent, és un orgull comptar amb un equip tan professional per a un projecte que ja és una realitat.


La concessionària compta amb els darrers models de BMW i Mini, i amb els més moderns serveis de postvenda i accessoris per a les marques. El president del grup Cano, Antonio Cano, ha destacat la modernitat de la concessionària.

Antonio Cano

És un plaer comptar amb una concessionària que compta amb els darrers i més moderns sistemes de postvenda i de reparació.


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat de la construcció del nou edifici de BMW en un solar on, fins ara, només hi havia un estructura a mig construir. Per a Recoder, la concessionària contribueix a millorar l'aspecte visual de l'entrada a la ciutat per la carretera de Rubí.

L'alcalde també ha agraït la implicació de Cano Catalunya amb la ciutat de Sant Cugat i ha remarcat que que la instal·lació de la marca alemanya s'adiu amb la voluntat de projecció econòmica del municipi.

Lluís Recoder

La instal·lació de la concessionària de BMW a la nostra ciutat s'adiu amb la projecció econòmica de Sant Cugat del Vallès.


L'acte d'inauguració oficial de la concessionària ha comptat amb diferents sorpreses per als assistents, entre elles l'actuació de la cantant madrilenya, Pilar Jurado.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.