Sàmper espera que l'opa del BBVA al Banc Sabadell 'no fructifiqui'

El conseller d'Empresa i Treball manifesta el seu "suport" a l'entitat amb seu a Sant Cugat i ressalta la "proximitat" que ofereix

El consell d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, durant la presentació de l'anuari de la pime catalana 2024 / Foto: ACN (Martí Pernía)

Economia

Publicat avui, a les 13:13 per Acn

El conseller d'Empresa i Treball, Miquel Sàmper, espera que l'opa del BBVA al Banc Sabadell 'no fructifiqui'. Així ho ha verbalitzat aquest dilluns davant del director territorial de l'entitat amb seu a Sant Cugat, Xavier Comerma, en un acte de Pimec. 'Expressem el nostre suport i volem que les coses surtin bé', ha dit Sàmper. 'Esperem que us quedeu aquí', ha agregat. El conseller també ha ressaltat la 'proximitat' que ofereix el Sabadell i ha revelat, de fet, que ell n'és client. Sàmper ho ha dit en plena opa hostil i a l'espera del pronunciament de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), que està analitzant l'operació.

Per la seva banda, el president de Pimec, Antoni Cañete, ha reiterat que si l'operació es materialitza a Catalunya hi hauria un mercat on la competència bancària "no existiria". "A Catalunya sortim d'una forma claríssima i molt preocupant dels paràmetres de competència", ha dit el líder de la patronal de les petites i mitjanes empreses. Cañete ha refermat els arguments que la patronal va exposar al juliol, quan van analitzar l'impacte que suposaria una possible fusió entre les dues entitats.






DECLARACIONS

Miquel Sàmper

El nostre suport perquè les coses surtin bé i que us quedeu aquí i que l'opa no fructifiqui.

Your browser doesn’t support HTML5 audio