Els reptes del lideratge femení, al Women Evolution d'enguany

EsadeCreapolis ha acollit, aquest dijous, la 6a edició del congrés


  • Comparteix:

El talent femení, la intel·ligència artificial, la salut de la dona, els nous llenguatges polítics i la banca intel·ligent són algunes de les temàtiques que s'han tractat a la 6a edició del Women Evolution, la cita anual de l'emprenedoria femenina a Sant Cugat. Així, més de 300 persones han acudit a EsadeCreapolis, aquest dijous, per assistir al congrés, que ha comptat amb uns 300 assistents més en línia.

Al llarg de la jornada, més d'una desena de ponències i taules rodones han posat de manifest la necessitat de seguir apostant pel lideratge femení. Una aposta de la qual, segons l'alcalde, Josep Maria Vallès, Sant Cugat és referent.

La consellera d'Igualtat i Feminisme, Eva Menor; la diputada i Creu de Sant Jordi, Anna Navarro; la vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona, Elena Bisbe; l'exalcaldesa Mireia Ingla, la senadora i portaveu del PSC de Sant Cugat, Elena Vila, i l'empresària santcugatenca Sílvia Manzana són algunes de les cares destacades que han passat pel congrés.

La importància de creure en una mateixa

En declaracions a Cugat Mèdia, la vicepresidenta de l'America's Cup Events Barcelona, Aurora Catà, ha destacat "la importància de creure en una mateixa" com a repte del lideratge femení. Una prioritat que també comparteix la responsable del Taller Central de Rubí dels FGC, Míriam Mas, que també ha afegit que "no hem de ser tan exigents amb nosaltres mateixes".

Per la seva banda, la cofundadora del certamen, Lídia Codinach, ha valorat molt positivament l'edició d'enguany i ha agraït a totes les empreses, administracions i emprenedores col·laboradores la seva implicació.

WELeadership Awards Barcelona 2024

A la cita també s'ha fet entrega dels guardons de l'esdeveniment, en un acte conduït per la Directora General de Tot Sant Cugat, Laura Grau. Han estat premiades Iolanda Jordan (Hospital Sant Joan de Déu) per l'excel·lència en medicina, l'emprenedora Montse Barceló en la categoria de salut, Alícia Calvet (Ambesten Consulting) pel seu compromís en temes socials i Xavier Pladevall (Acció Preventiva) com a home còmplice en l'impuls al lideratge femení.

El premi d'honor ha estat per la fundadora i directora creativa de Lola Casademunt, Maite Casademunt.


Aurora Catà

El repte del lideratge femení és creure amb nosaltres mateixes. Si creiem en nosaltres mateixes podrem arribar on vulguem



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.