Sant Cugat Comerç inicia el procés electoral per renovar la junta directiva i la presidència

La gerent i la secretària de l'entitat fan una radiografia de l'associació al 'Faves comptades'


  • Comparteix:

La botiga al carrer és una de les iniciatives de Sant Cugat Comerç / Foto: Ajuntament Sant Cugat

La botiga al carrer és una de les iniciatives de Sant Cugat Comerç / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Sant Cugat Comerç, l'associació que representa bona part del teixit comercial de la ciutat, ha iniciat el procés per escollir una nova junta directiva i presidència. Les eleccions se celebraran el pròxim 30 d'octubre, amb l'objectiu de renovar el lideratge de l'entitat després de vuit anys amb Aida Fernández a la presidència. Ho han explicat explicat Adela Burgos i Maria Rius, gerent i secretària de l'entitat al magazín radiofònic 'Faves comptades'.

ESCOLTA-HO

Candidatures

En aquests moments ja hi ha tres candidatures per assumir la presidència de l'associació. "Mai que jo recordi, que fa molts anys que estic a l'associació, hem tingut tantes candidatures", ha destacat Burgos, qui ho considera "un reflex de la feina que s'ha fet a l'entitat amb la junta actual."

El termini per presentar candidatures és fins al 16 d'octubre. Des de Sant Cugat Comerç fan una crida a la participació dels 190 comerços associats, animant-los a exercir el seu dret a vot. "El fet de votar, estàs dient què és el que tu voldries i quines són les expectatives votant en aquella persona que t'està transmetent en la seva campanya electoral la seva idea de com ha de funcionar aquest comerç dins de la ciutat", ha explicat Rius.

Reptes de futur per al comerç local

La renovació de la junta directiva obre la porta a nous projectes i plans de futur per a l'associació. Adela Burgos ha destacat la importància d'apostar per la digitalització i les xarxes socials per promocionar el comerç local davant la competència d'internet i les grans empreses.

Un altre dels reptes que afronta el petit comerç és la modernització i adaptació a les noves tecnologies. Maria Rius ha reconegut la dificultat que suposa per als comerciants trobar temps per formar-se i implementar millores tecnològiques en els seus negocis: "Trobar espais en les 24 hores del dia per dedicar a aquestes coses costa molt."

Sant Cugat Comerç es mostra optimista davant aquest procés de renovació, que consideren clau per aportar "idees fresques" i "nova energia" a l'associació.


Maria Rius

És una associació que està molt viva. Es veu la il·lusió que hi ha a totes les activitats que es fan al carrer, amb totes les campanyes. És un moment molt dolç perquè continuï funcionant i continuï creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.