Espinaler aterra a Sant Cugat amb el seu primer restaurant

El local, situat a la plaça d'Octavià, ofereix producte de la reconeguda marca de vermuts i altres tapes del grup Belbo


  • Comparteix:

El nou local d'Espinaler, a la plaça Octavià de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El nou local d'Espinaler, a la plaça Octavià de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La reconeguda marca de conserves de peix Espinaler obre a Sant Cugat el seu primer restaurant, més enllà del que té a Vilassar de Mar, d'on és originària l'empresa centenària. L'establiment, situat a la plaça d'Octavià, ofereix a partir d'aquest dimarts producte Espinaler, però també altres tapes, a través d'una col·laboració amb Belbo, gestors del restaurant Favola, ubicat al mateix lloc i que va tancar fa uns mesos.

De fet, el mateix grup Belbo és l'encarregat de dirigir aquest nou local amb un concepte, això sí, molt diferent. El xef executiu del grup, Juanjo Rodríguez, ha explicat a Cugat Mèdia que la idea és oferir una proposta informal amb producte de molta qualitat, el 80% de la qual serà Espinaler i la resta altres tapes artesanals. D'aquesta manera, l'establiment obrirà a partir de les 11 h i fins a les 23 h de manera ininterrompuda.

El xef executiu també avança que aquest és "el primer de molts" locals que volen obrir arreu de l'Estat de la mà d'Espinaler.


Juanjo Rodríguez

En principi és de vermuts, però volem que el local sigui molt atemporal. Obrirem des de les 11 h i fins a les 23 h i podràs venir a fer el vermut, a menjar unes tapes... El 80-90% del producte és Espinaler, amb la seva supervisió, i la resta de la part de Belbo amb tapes també amb la qualitat d'Espinaler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.