La CNMV suspèn la cotització de Grifols davant una possible opa dels familiars accionistes i el fons canadenc Brookfield

Si l'operació prospera, la companyia seria exclosa de la cotització a la borsa

El president executiu i el conseller delegat durant una junta d'aciconistes / Foto: ACN (Maria Asmarat)

Economia

Publicat avui, a les 10:28 per Acn

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès la cotització de Grifols davant una possible oferta adquisició conjunta d'accions de la multinacional catalana per part del fons canadenc Brookfield i dels accionistes familiars per després excloure-la de la borsa, segons ha informat la companyia a l'organisme regulador. El consell d'administració es va reunir aquest diumenge de forma extraordinària després de rebre una petició dels accionistes familiars de Grifols i del fons Brookfield Capital Partners per iniciar un procés de 'due diligence'. Segons afegeix, d'acord amb la informació facilitada al consell, Brookfield i els accionistes familiars han acordat la possibilitat d'una opa per a tot el capital social de Grifols.

En tot cas, Grifols deixa clar que "a data d'avui desconeix si es durà a terme o no aquesta operació" ni les condicions en què es concretarà, en cas que tiri endavant.