La propietat del Momotaro de Valldoreix obre un nou restaurant a Sant Cugat

El restaurant Pangea es troba al carrer de Puig i Cadafalch, al centre de la ciutat


  • Comparteix:

Restaurant Pangea / Foto: Cugat Mèdia

Restaurant Pangea / Foto: Cugat Mèdia

Els propietaris del restaurant Momotaro de Valldoreix han obert un nou restaurant a Sant Cugat: Pangea. Situat al número 26 del carrer de Josep Puig i Cadafalch, compta amb una carta variada perquè 'gent amb diferents gustos pugui venir a menjar', han explicat els responsables de l'establiment a Cugat Mèdia.

Els comensals hi trobaran plats com escalivada d'albergínia, nachos o "arancini", que configuren una carta amb què volen fomentar que els clients "puguin provar els plats típics d'altres països". En aquesta línia, destaquen que actualment hi ha molts restaurants especialitzats en el menjar característic d'un país, però que costa trobar un que t'ofereixi una varietat àmplia. Són unes opcions que eixamplaran aviat amb una carta de còctels.

Des de l'establiment han celebrat l'acollida que han rebut aquestes setmanes i, tot i que reconeixen que hi ha moltes opcions de restauració al voltant, encaren amb optimisme l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.