La marca santcugatenca Nuveg porta els seus productes deshidratats a Alimentaria

Hi presenta la seva tècnica de productes deshidratats d'origen vegetal per preparar diversos plats


  • Comparteix:

Imatge de l'entrada a la Fira Alimentaria / Foto: ACN

Imatge de l'entrada a la Fira Alimentaria / Foto: ACN

L'empresa Tentorium Energy, amb fàbrica a Ulldecona i les oficines a Sant Cugat, participa aquests dies al saló Alimentaria & Hostelco a la Fira de Barcelona. Ho fa amb la seva marca Nuveg de productes vegans i, en concret, amb la seva proposta de sobres preparats de productes deshidratats vegetals, especialment pèsols i faves. Amb aquests sobres, barrejats amb aigua, es poden fer mandonguilles, pollastre al curri, hamburgueses i 'burritos'. La Fira Alimentaria, que va obrir les seves portes aquest dilluns, està dedicada a la indústria alimentaria i la presentació de productes innovadors per a l'alimentació i la restauració.

Nuveg va néixer fa 6 mesos i té les oficines logístiques a Sant Cugat. Ara mateix només comercialitza el seus productes per Internet i a l'Estat espanyol, tot i que tenen l'objectiu de créixer presencialment i vendre a més països. Amb el seu expositor a la fira Alimentaria, vol donar a conèixer la seva tècnica d'alimentació saludable, ja que els productes estan lliures de químics i adhitius, i sostenible, perquè es poden transportar sense ser refrigerats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.