El bar Hamburg torna a Sant Cugat

L'històric local de la rambla Ribatallada reobre i recupera nom i l'essència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'última etapa d'aquest local de la rambla Ribatallada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'última etapa d'aquest local de la rambla Ribatallada / Foto: Cugat Mèdia

L'històric bar Hamburg de la rambla Ribatallada torna a recuperar el nom i l'essència. El local reobrirà portes aquest mateix mes de la mà de quatre socis, entre ells Josep Alà, responsable del Cafè Belgrado. Segons ha explicat a Cugat Mèdia, l'establiment oferirà tapes i entrepans, com havia fet tradicionalment, i de moment tindrà horari de tarda, a l'espera de poder anar ampliant el servei.

L'Hamburg va obrir portes el 1977 i, tot i el canvi de mans, sempre ha mantingut el nom, tret de la darrera etapa gestionada per la cadena dels restaurants 4 latas.

Ara, quatre socis vinculats al món de l'hostaleria el tornen a posar en marxa amb "el mateix nom i essència de punt de trobada", com ha explicat Alà, qui també ha destacat la ubicació d'aquest emblemàtic espai.

"La gent ens ho demanava", ha afirmat Alà, qui ha avançat que la intenció és començar per les tardes i anar ampliant l'horari cap als vermuts i els dinars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.