Sant Cugat Empresarial obre el procés electoral sense Jaume Vives a la reelecció

L'actual mandatari ha decidit no presentar-se després de tres anys al capdavant de l'entitat


  • Comparteix:

El president de SCE, Jaume Vives, durant un Tribuna / Foto: SCE

El president de SCE, Jaume Vives, durant un Tribuna / Foto: SCE

Sant Cugat Empresarial (SCE) ha obert el procés electoral per escollir nova junta directiva per al pròxim mandat. Un procés en el qual no es presentarà l'actual president, Jaume Vives, que ha decidit no optar a la reelecció després de tres anys al capdavant de l'entitat. Així ho va comunicar a una reunió de la junta directiva dijous passat a les instal·lacions d'Esade Sant Cugat. El termini de presentació de les candidatures s'ha fixat fins al 14 de febrer, i es poden formalitzar via correu electrònic a gerencia@santcugatempresarial.cat.

Vives ha reflexionat sobre els motius que l'han portat a no optar a la reelecció del càrrec. "En aquestes posicions és important que noves persones es posin al capdavant i evitar que es confongui l'entitat amb la persona", ha afirmat, i també ha remarcat com és d'important "fomentar la renovació de la junta directiva perquè el projecte demana noves energies i forces".

Qui va ser president i director general de Roche Espanya ha explicat que aquesta etapa "ha estat una experiència molt enriquidora on hem pogut dedicar temps i coneixement a poder potenciar la ciutat". Tot i això, després de deixar el càrrec de president, Vives no marxarà de Sant Cugat Empresarial, ja que encararà una nova etapa com a membre de la junta directiva com a past-president; figura que "ajuda a la continuïtat del projecte per qui entri nou no hagi de començar tot de zero".

Durant aquesta reunió on Vives ha anunciat a la junta que no es tornaria a presentar, també s'han formulat els comptes de l'exercici de 2023 i s'ha aprovat sotmetre a votació de l'assemblea augmentar els períodes de mandat dels tres anys actuals als quatre.


Jaume Vives

En aquestes posicions és important tenir la capacitat de poder canviar les persones al capdavant del projecte, és important evitar què és confongui l'entitat amb la persona



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.