Livitum, l'empresa santcugatenca de decoració 'online' única a Europa

Els tres emprenedors que hi ha al darrere, veïns de Sant Cugat, són els mateixos que van crear Bodas.net


  • Comparteix:

Aquest és l'equip de Livitum a la seva seu situada als Quatre Cantons / Foto: Cedida

Aquest és l'equip de Livitum a la seva seu situada als Quatre Cantons / Foto: Cedida

Els tres santcugatencs que van crear de zero Bodas.net, un planificador de casaments per internet, ara han creat Livitum, un portal de decoració d'interiors també 'online'. Francesc Baldrich, Gregorio Martínez i Nina Pérez van vendre Bodas.net el 2015 a un gegant del sector nord-americà, WeddingWire, tot i que van seguir liderant el projecte fins al 2021. Els tres, asseguren, que encara els quedava energia per a una nova aventura empresarial, i el mateix 2021 van crear Livitum, que té la seu als Quatre Cantons. Aquesta nova empresa ha desenvolupat una eina amb intel·ligència artificial per generar imatges en 3D dels habitatges dels clients i així els decoradors poden oferir diferents opcions, en funció dels seus gustos i el pressupost. Des que es va posar en marxa, el gener de 2023, ja han fet 1.500 projectes.

A banda d'oferir el servei de decoració, des de la mateixa plataforma s'ofereix l'opció de comprar els mobles, la il·luminació i accessoris dels més de 50 proveïdors amb els quals treballen; a més del muntatge final. "Veure abans de comprar qualsevol moble com queda casa teva, que t'ho decori un interiorista professional, i després que et facin la compra, t'ho enviïn i t'ho muntin, dona molt de valor", assegura Nina Pérez, una de les fundadores de Livitum.

L'empresa està formada actualment per un equip de 17 persones, moltes de les quals viuen a Sant Cugat, com els seus tres fundadors.

"Els tres socis ens coneixem des de fa molts anys; vam estar junts a emagister i al grup Intercom, i el 2008 vam decidir muntar una empresa pel nostre compte, i se'ns va acudir el tema de les bodes. Hi vam estar molts anys i molt contents, però encara ens quedava energia per fer altres coses, i vam muntar Livitum el juliol de 2020", conclou Nina Pérez.




Nina Pérez

Veure abans de comprar qualsevol moble com queda casa teva, que t'ho decori un interiorista professional, i després que et facin la compra, t'ho enviin i t'ho montin, dona molt de valor.

Nina Pérez

Els tres socis ens coneixíem de fa anys i ja vam estar junts a emagister i al grup Intercom. I el 2008 vam decidir muntar una empresa pel nostre compte, i se'ns va acudir el tema de les bodes. Hi vam estar molts anys i molt contents, però encara ens quedava energia per fer altres coses, i vam muntar Livitum el juliol de 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.