HP converteix la masia de Can Graells en un centre d'innovació i disseny

L'espai s'ha inaugurat aquest dimarts i està previst que aculli una vuitantena de treballadors


  • Comparteix:

La masia de Can Graells, datada del segle XIV, té una nova vida. HP l'ha rehabilitat i li ha donat un nou ús convertint-la en el nou centre d'innovació i disseny de la companyia. La multinacional ha inaugurat aquest dimarts el nou espai amb la presència del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i l'alcalde, Josep Maria Vallès; així com membres del teixit econòmic de Sant Cugat.

El nou centre, que serà de referència mundial per a la multinacional, arrenca amb una trentena de treballadors que s'ampliaran fins a la vuitantena amb l'objectiu de posar a prova les experiències digitals dels productes i serveis d'HP. En paraules del mateix director general d'HP Sant Cugat, Ramon Pastor, La Masia HP Experience Design Center -com l'anomenen- vol ser un lloc d'atracció de talent en l'àmbit del disseny i l'experiència d'usuari.

D'aquesta manera, com ha destacat la directora general d'HP Iberia, Inés Bermejo, HP reafirma la seva aposta per Sant Cugat i Catalunya, on la multinacional ja té les seus mundials d'impressió 3D i de gran format.

Una aposta que el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assegurat que ajuda el país a avançar en innovació, però també a captar nous projectes i inversions. "És un aparador per atreure altres noves inversions", ha concretat Torrent. De fet, el projecte ha comptat amb una ajuda de 200.000 euros d'ACCIÓ.

Un aparador que s'ubica en un espai privilegiat com és la rehabilitada masia de Can Graells, situada dins els terrenys que HP té a Sant Cugat des del 1990 i que dona nom al polígon empresarial. Com ha destacat l'alcalde, Josep Maria Vallès, passat i futur, tradició i modernitat, conflueixen en aquest nou centre des d'on s'idearan, dissenyaran i desenvoluparan noves solucions digitals per millorar l'experiència dels usuaris.






Ramon Pastor

Aquesta masia és un estudi de disseny que creiem serà líder al món definint les experiències digitals dels productes i serveis d'HP. Volem que sigui un lloc d'atracció de talent i que situï Barcelona un pas més enllà.

Roger Torrent

Necessitem projectes d'aquest tipus perquè ens ajuden a fer el salt en innovació i recerca. Ens ajuda també a captar altres projectes. És un aparador per atreure altres noves inversions.

Josep Maria Vallès

Conflueixen dues coses. HP obre un nou espai i crea 80 llocs de feina, i a més està en aquest entorn privilegiat del segle XIV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.