Talamàs i Cugueró aspiren presidir la Cambra de Comerç de Terrassa

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Terrassa se celebraran entre el 15 i el 20 de setembre


  • Comparteix:

Ramon Talamàs (Cecot) i Natàlia Cugueró (Eines de País) es presenten a presidir la Cambra de Comerç de Terrassa / Foto: Cugat Mèdia

Ramon Talamàs (Cecot) i Natàlia Cugueró (Eines de País) es presenten a presidir la Cambra de Comerç de Terrassa / Foto: Cugat Mèdia

La pugna per presidir la Cambra de Comerç de Terrassa, de la qual forma part Sant Cugat, tindrà dues candidatures. L'opció continuista ve de la mà de la Cecot, la candidatura encapçalada per Ramon Talamàs, que aspira a revalidar el càrrec de president de l'entitat. Per la seva banda, l'empresària Natàlia Cugueró ha presentat una candidatura sota el nom Eines de País per fer front a Talamàs. Les eleccions on hi participen part del teixit empresarial de la zona seran 15 al 19 de setembre on es votarà de forma telemàtica, i el 20 del mateix mes, que en aquest cas, serà de forma presencial, a les seus de les cambres de 10 h a 17 h.

A la candidatura de Cecot hi donen suport sis empreses santcugatenques: Asociació Empresarial Sant Cugat del Vallès; Eurofragance SLU, amb seu a Sant Cugat i planta industrial a Rubí; GFT IT Consulting SL; Liven SA; Marcove Inmobiliària; i Sabadell Art SL, propietària de la Masia Can Ametller.

Per la seva banda, a la candidatura de Natàlia Cugueró, hi donen suport vuit empreses de Sant Cugat. D'Eines de País en formen part Catalunya Scooter Repair SL, Obrador M Griful, Jimman 07 SL, Gers 2021 SL, Adic BCN SL, Jordi Andreu Eroles, Anàlisi Química INAL SL i Coneix Project Management SL.

La nova Cambra estarà formada per 45 membres, 35 seran escollits a les eleccions -cinc més que en els passats comicis-, cinc representants de les empreses de major aportació voluntària i cinc representants proposats per les organitzacions empresarials. Totes les cambres de comerç catalanes estan en el mateix procés electoral.

En total estan cridats a votar a les eleccions de la Cambra de Comerç de Terrassa empresaris de 12 municipis: Sant Cugat, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.