Grifols reestructura la cúpula i nomena Thomas Glanzmann nou CEO

La companyia catalana amb seu a Sant Cugat situa Víctor i Raimon Grífols en nous rols directius


  • Comparteix:

Imatge dels directius de l'empresa a la junta d'accionistes de Grifols d'aquest divendres / Foto: ACN

Imatge dels directius de l'empresa a la junta d'accionistes de Grifols d'aquest divendres / Foto: ACN

Grifols ha reestructurat la seva cúpula directiva i ha decidit que l'actual president executiu, Thomas Glanzmann, sigui també el CEO de la companyia. En un comunicat, l'empresa catalana amb seu a Sant Cugat ha assegurat que el canvi pretén 'simplificar el govern corporatiu' de l'empresa, amb una 'estructura organitzativa funcional centrada en l'execució' i amb una governança 'simplificada'. A partir d'ara, Víctor i Raimon Grífols assumiran càrrecs a la cúpula directiva 'de caràcter més específic i funcional'. Així, Víctor Grífols serà director d'Operacions i se centrarà en la gestió del dia a dia de l'empresa, mentre que Raimon Grífols serà director General Corporatiu i se centrarà en 'optimitzar el valor de les filials i associacions corporatives'.

Grifols ha explicat que els canvis "busquen un objectiu fonamental: accelerar l'execució del pla estratègic" de l'empresa.

De fet, Grifols ja va iniciar una reestructuració de la companyia amb la creació d'unitats de negoci, i el febrer va anunciar un pla de millores operatives per augmentar la competitivitat, reduir costos i "millorar l'eficiència i eficàcia organitzativa".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.