Es manté el descens de l'atur a Sant Cugat per segon mes consecutiu

L'atur s'ha reduït en 13 persones, la mateixa xifra que el mes anterior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'atur a Sant Cugat baixa per segon mes consecutiu després de tres mesos d'increments. Concretament, l'atur s'ha reduït en 13 persones, la mateixa xifra que el mes anterior, de manera que a la ciutat actualment hi ha 2.371 persones en situació de desocupació, segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat. Això suposa un descens del 0,55% respecte al mes de febrer.

La tendència decreixent del nombre d'aturats es manté per segon mes consecutiu. El nombre d'aturats és lleugerament superior al de fa un any.



Després del repunt de gener, que s'havia iniciat el novembre, el març consolida la tendència a la baixa que es va inaugurar el febrer.



Pel que fa a la variació anual, el nombre d'aturats de març de 2022 era lleugerament inferior (2.339 respecte als 2.371 actuals). Tot i això, el març de 2023 se situa com la segona xifra més baixa d'atur en els últims 10 anys, només superada per març de 2022.



Catalunya i el Vallès Occidental

Catalunya ha tancat març amb 348.301 persones desocupades, el que representa un 0,85% menys que al febrer, segons dades del Ministeri de Treball. La tendència a la baixa s'ha fet notar a totes les províncies del país.

Al Vallès Occidental, hi ha 45.549 persones en situació d'atur, 454 menys que el mes anterior. La comarca ha tancat el març amb una taxa d'atur registral del 10,03%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.