Els valldoreixencs tindran disponible una aplicació de fidelització per al comerç local

L'entitat municipal ha presentat una app que vol difondre el comerç de qualitat i proximitat, a més d'oferir promocions entre els clients


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha explicat el funcionament i l'objectiu d'aquesta App de fidelització / Foto: Cugat Mèdia

L'EMD de Valldoreix ha explicat el funcionament i l'objectiu d'aquesta App de fidelització / Foto: Cugat Mèdia

Els valldoreixencs disposaran d'una aplicació per a telèfons mòbils per impulsar el comerç local. Segons ha explicat l'EMD de Valldoreix, l'aplicació pretén augmentar les vendes dels comerciants, alhora que els clients es vegin recompensats amb descomptes, vals regals o altres promocions, segons esculli cada comerç. L'empresa Moneder ha dissenyat una aplicació per als clients i una altra per a comerciants per resoldre la manca de fidelització que va trobar entre la població de Valldoreix respecte als comerços. L'Aplicació 'Valldoreix Comerç' estarà disponible a partir del maig en català i castellà.

La vocal de comerç, Lluïsa Muñoz, ha presentat el funcionament, els avantatges i el protocol d'implementació de 'Valldoreix Comerç' en una roda de premsa, aquest dilluns, al comerç General de Begudes. "Aquesta aplicació és una eina publicitària molt important per als comerços, ja que es podran donar a conèixer entre la població", ha explicat Muñoz. A més, no només els veïns de Valldoreix es podran registrar en aquest servei que ofereix gratuïtament l'entitat municipal, sinó que també ho podran fer les persones de qualsevol població.

L'aplicació, que ha tingut un cost de 2.800 euros, segons l'EMD de Valldoreix, ofereix la geolocalització dels 42 comerços que estan adherits fins ara. Al llarg del mes d'abril, els comerciants rebran una formació per part de l'entitat municipal. Al maig, s'informarà la població de l'ús de l'eina de fidelització "a través de xarxes socials, notes de premsa, mitjans de comunicació i publicitat als autobusos de Valldoreix", ha explicat la vocal de comerç.

En l'aplicació que disposaran els comerciants, l'EMD ha ofert la possibilitat que puguin generar la seva pròpia base de dades dels clients que comprin als seus establiments. Amb aquesta mesura, "es pretén que els botiguers puguin fer promocions específiques centrades en els seus propis clients a través dels mails o per whatsapp", ha afegit Muñoz. De moment, la venda en línia a través de l'aplicació estarà disponible per establiments que disposin ja d'e-commerce. Això sí, des de l'entitat han anunciat que la segona fase del projecte impulsarà la venda en línia de tots el comerços "per frenar l'impacte de grans distribuïdores com Amazon", ha apuntat Muñoz.

'General de Begudes' rep el distintiu a comerç de proximitat i qualitat atorgat per l'EMD de Valldoreix

'General de Begudes' rep el distintiu a comerç de proximitat i qualitat atorgat per l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia



A banda de presentar l'aplicació de fidelització, l'EMD de Valldoreix ha fet entrega a Nico, treballador de l'establiment General de Begudes, un distintiu que reconeix a la botiga com un dels comerços de qualitat i proximitat que hi ha a la vila. L'entitat municipal anirà atorgant aquest guardó a aquells comerços que compleixin aquests requisits que mesura l'EMD, amb l'objectiu de "donar visibilitat a aquells establiments que són de Valldoreix", segons ha explicat Lluïsa Muñoz.


Lluïsa Muñoz

L'App no està operativa encara, perquè hem de fer la formació als comerciants durant el mes d'abril, i ja al mes de maig, la llençarem



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.