Moventia i Motor Munich, reconegudes als Premis Etalentum

El certamen reconeix la bona gestió de recursos humans de les empreses de Sabadell i els seus voltants


  • Comparteix:

Foto de família de les empreses guardonades als 'Premis Etalentum' /Foto: Etalentum

Foto de família de les empreses guardonades als 'Premis Etalentum' /Foto: Etalentum

Les empreses amb seu a Sant Cugat Moventia i Motor Munich, juntament amb Cafes Pont i Innova, han estat les guardonades en els Premis Etalentum. En el cas de Moventia, a més, s'ha lliurat el Premi d'Honor a la trajectòria personal al conseller delegat de la companyia i vicepresident executiu de Moventis, Josep Maria Martí. El certamen, celebrat aquest dimarts a Sabadell, reconeix les empreses que han aplicat les millors polítiques de recursos humans a Sabadell i a les poblacions del seu entorn. La farmacèutica Uriach, amb seu també a Sant Cugat, ha estat una de les 19 empreses candidates al premi, però finalment no s'ha emportat cap guardó.

El comitè d'experts que ha seleccionat els guanyadors ha valorat que les empreses treballin en aspectes com la promoció del talent intern i extern, el nivell de compromís amb els treballadors, la creació d’oportunitats per a la formació i el desenvolupament professional, i l'aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, així com les bones polítiques de comunicació interna i de transparència.

Els guardons s'han lliurat en un acte a la Cambra de Sabadell presidit per l'alcaldessa d'aquest municipi, Marta Farrés, i al qual han assistit persones representants del món empresarial del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.