El projecte inclou, a més, la creació d'un co-working digital gràcies a la subvenció del fons FEDER, a través de la fundació Incyde, per un valor de 230.000 euros. D'aquesta manera, la Cambra es converteix en la segona cambra catalana a formar part de la xarxa de co-workings digitals a l'Estat.
El futur de les cambres catalanes, al Parlament
A la mateixa trobada amb la premsa, el vicepresident de la Cambra de Terrasa, Santiago Sabatés, ha exposat que la viabilitat de les cambres catalanes passa per tenir una legislació cameral catalana pròpia, tal com preveu la llei espanyola del 2014. Les tretze cambres catalanes ja han acordat un nou text, amb el suport de Foment, que previsiblement entri aquesta mateixa setmana al Parlament amb el suport dels grups parlamentaris d'ERC, Junts i el PSC. Sabatés ha remarcat que es donaran per satisfets "si la Llei de Cambres Catalanes és una realitat al final del mandat, ja que s'incompleix a Catalunya des del 2015". I és que amb la supressió del recurs de càmera permanent el 2010, els ingressos de les cambres es van veure reduïts en un 75%, i sense normativa pròpia, ha dit Sabatés, les cambres "tal com les coneixem avui són inviables i acabaran desapareixent".Ramon Talamas
La nostra volunta és que això sigui un punt de trobada de coneixement. És evident que Sant Cugat detecta un teixit empresarial molt potent. Aquest projecte l'hem treballat a nivell de Cambra però ara el comencem a exposar, porta el nom de Terrassa però és a nivell de tota la demarcació.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.