El comerç de Sant Cugat torna a treure els 'Estocs a Fora' el dissabte 10 de setembre

Serà la primera activitat comercial de la temporada, amb descomptes i venda als carrers del centre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'última edició de l''Estocs a Fora', a principis del 2020 / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'última edició de l''Estocs a Fora', a principis del 2020 / Foto: Cugat Mèdia

Després de les vacances d'agost, el comerç de Sant Cugat tornarà a treure els seus 'Estocs a Fora' per començar la temporada amb una jornada de descomptes i promocions als carrers del centre de la ciutat. Una iniciativa organitzada per Sant Cugat Comerç que es recupera, en la seva versió estiuenca, després de tres anys d'aturada per la pandèmia, i que tindrà lloc el dissabte 10 de setembre, entre les 10 h i les 20.30 h.

L'objectiu d'aquesta primera activitat comercial de la temporada és dinamitzar el comerç local i crear un vincle amb el client que passeja pels carrers del centre de la ciutat. Que aprofiti descomptes i promocions i, alhora, els establiments puguin reduir els estocs dels seus magatzems. L'associació recomana a la clientela utilitzar l'aplicació mòbil 'Sant Cugat a la Butxaca' per gaudir dels màxims avantatges durant l'activitat comercial. L'última edició de l''Estocs a Fora' va ser la del final de la temporada d'hivern, a principis d'aquest any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.