Sant Cugat tanca febrer amb 2.372 persones a l'atur, més d'un miler menys que fa un any

El nombre de persones a les llistes de l'atur està pràcticament estancat des del novembre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una Oficina de Treball / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una Oficina de Treball / Foto: ACN

Sant Cugat ha tancat el mes de febrer amb 3.372 persones a l'atur. Són 22 persones menys (-0,6%) que al gener, però interanualment el descens és de 1.120 persones (-24,9%). Són dades publicades a l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat, que refermen un estancament de les xifres des del mes de novembre.



L'atur registrat a Catalunya ha baixat també al febrer i ha caigut en 142 persones, un 0,4% menys que al gener, segons les dades publicades aquest dimecres pel Ministeri de Treball i Economia Social. En total, hi ha 371.660 catalans desocupats, una reducció del 27,45% respecte del febrer del 2021. De fet, la xifra d'atur registrat és la més baixa en el mes de febrer des del 2008. Per altra banda, el nombre d'afiliats a la Seguretat Social puja en 21.247 persones i s'han creat 144.521 feines més que fa un any (4,3%). Al conjunt de l'Estat l'atur ha baixat en 11.394 persones (-0,36% respecte al gener) i ha assolit el rècord d'un 22% de contractes indefinits.

En el cas del Vallès Occidental hi ha 47.143 persones a l'atur, una reducció intermensual de 41 persones i interanual de 15.152.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.