Neix la Politja, una associació d'empreses socials i solidàries de Sant Cugat

El projecte neix amb set membres: Arqbag, Cal Temerari, Cíclica Arquitectura, el Cugatenc, Jeroni de Moragas, La Sembra i Pol·len edicions


  • Comparteix:

Els membres de La Politja aquest dimecres a Cal Temerari / Foto: Cugat Media

Els membres de La Politja aquest dimecres a Cal Temerari / Foto: Cugat Media

Un grup de set empreses santcugatenques de l'economia social i solidària s'han agrupat sota el nom de La Politja. Es tracta d'un projecte que pretén canviar l'actual model econòmic per convertir-lo en més sostenible, han explicat aquest dimecres els seus responsables. La Politja també fomentarà la cooperació entre els membres per crear projectes amb la mateixa finalitat. Les set empreses que componen la Politja són: Arqbag, Cal Temerari, Cíclica Arquitectura, el Cugatenc, Jeroni de Moragas, La Sembra comunicació i Pol·len edicions.

La Politja va començar a caminar fa un any, però fins aquest dimecres no s'ha presentat en públic. Les set organitzacions que estan dins la Politja han estat organitzant-se els darrers mesos i buscant el contingut que li donaran al projecte, ha explicat Jordi Pascual d''El Cugatenc'.

Per a la representant de La Sembra Comunicació, Aina Serra, l'objectiu és "generar un pol empresarial d'organitzacions de l'economia social i solidària per qüestionar el model actual de sistema econòmic que inclou explotació, contaminació i destrucció del territori, deixar-lo enrere i construir un nou model".

Mar Carrera des de Pol·len edicions han comentat que actualment són set organitzacions, però n'hi ha set més en òrbita que s'hi podrien afegir en el futur.




Aina Serra

Generar un pol empresarial, d'organitzacions de l'economia social i solidària per tal de prendre força en la idea de qüestionar el model actual, de sistema econòmic que inclou explotació, contaminació i destrucció del territori, doncs deixar-lo enrere i construir un nou model.

Jordi Pascual

Fins al moment no es havíem acabat d'estructurar, des de allò que va ser fa un any, el que hem fet ha sigut trobar-nos les entitats que estem interessades per veure quin contigut li donarem al projecte i per això ara som set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.