Tot a punt per a la segona edició del programa d'emprenedoria femenina 'Take off'

El programa d'emprenedoria femenina de l'Ajuntament i la XDESC tindrà més presencialitat i s'ampliarà a 16 dones


  • Comparteix:

Les inscripcions estaran obertes del 5 de juliol fins al 20 de setembre a través de la web de l'Ajuntament/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les inscripcions estaran obertes del 5 de juliol fins al 20 de setembre a través de la web de l'Ajuntament/ Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Aquest juliol es posa en marxa la segona edició del programa 'Take Off', una iniciativa formativa gratuïta adreçada a dones empresàries de Sant Cugat de l'Ajuntament i la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC). El programa pretén donar suport, acompanyament i impuls als projectes de dones emprenedores. Les inscripcions estaran obertes del 5 de juliol fins al 20 de setembre i es podran fer a través de la web de l'Ajuntament. El 21 de juliol al matí tindrà lloc una sessió informativa per resoldre els dubtes de les possibles candidates a través del Zoom de la XDESC.

Els requisits per participar en el programa són ser dona major de 18 anys i tenir un projecte empresarial amb seu a Sant Cugat, ja sigui com a autònoma o amb una empresa donada d'alta. A partir d'aquí, el procés de selecció consistirà a respondre un formulari per explicar el projecte i en una entrevista presencial. A l'hora d'escollir les 16 finalistes es valorarà sobretot l'actitud i les ganes de participar en el programa, així com en la voluntat de tirar endavant el projecte i ser una persona oberta disposada a fer canvis i compartir l'experiència amb altres dones emprenedores, explica Marta Fàbregas, presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat.

La gran demanda i l'èxit de la primera edició han fet que aquest any s'ampliï el nombre de participants, de 12 a 16 dones. Altres canvis respecte a l'any passat són l'augment de la presencialitat i la durada del workshop, que passarà a durar tres mesos, tot i que les sessions seran les mateixes.

La presidenta de la XDESC també ha explicat que les àrees de treball s'adaptaran als projectes finalistes. Es faran formacions a mida d'acord amb les seves necessitats i, per tant, les àrees que es treballaran i les expertes seran diferents de les de la primera edició.


Marta Fàbregas

Una de les coses que demanem és que siguin dones que tinguin ganes de compartir, que tinguin ganes d'aportar i que vulguin ser actives dins dels grups. Això és bàsic i fonamental. Algú que pensi que és una formació a l'ús, que simplement vaig a escoltar, doncs no. El Take Off no va d'això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.