El Tribuna Sant Cugat Empresarial porta a debat la indústria de la salut

El fòrum empresarial comptarà amb les ponències d'executius de cinc companyies del sector de la biotecnologia


  • Comparteix:

Una edició anterior del Tribuna Sant Cugat Empresarial / Foto: Cugat Mèdia

Una edició anterior del Tribuna Sant Cugat Empresarial / Foto: Cugat Mèdia

La indústria de la salut es posarà sobre la taula en la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que comptarà amb les ponències de cinc companyies referents del sector de la biotecnologia. Sota el títol 'La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia', la jornada tindrà lloc el 13 de maig en format híbrid: a EsadeCreapolis presencialment i per 'streaming'.

L'esdeveniment comptarà amb les ponències del president i conseller delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; del vicepresident d'Innovació de Grifols, José Terencio; del director general de Boehringer Ingelheim a Espanya, Peter Plöger; del CEO de Ferrer, Mario Rovirosa; i del CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell. L'acte, moderat pel sots-director de RAC1, el santcugatenc Jofre Llombart, també comptarà amb la presència en la part incicial del fòrum del secretari general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Raül Blanco.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.