L'Àmbit B30 reelegeix Josep Monràs com a president

Pere Soler és el representant de l'Ajuntament de Sant Cugat amb una vicepresidència i torna a repetir en el càrrec


  • Comparteix:

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, durant el Consell plenari / Foto: Cedida

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, durant el Consell plenari / Foto: Cedida

El Consell plenari de l'Àmbit B30 ha escollit per unanimitat la nova Comissió Executiva de l'associació. L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha estat reescollit com a president. L'Ajuntament de Sant Cugat va ser escollit per a una de les vuit vicepresidències amb Pere Soler com a representant i que repeteix en el càrrec. El plenari també va aprovar el pla de treball per al 2021, que té com a objectius principals enfortir el teixit industrial per revitalitzar la indústria, incentivar la innovació, l'economia circular i la sostenibilitat del territori, generar ocupació i millorar les infraestructures al servei de la ciutadania i del món empresarial. També es va aprovar donar suport a les iniciatives del territori per optar als fons europeus Next Generation UE per a les recuperació econòmica després de la pandèmia.

Àmbit B30 es va crear amb l'objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament mitjançant la col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats i administracions. L'associació agrupa un total de 55 organitzacions de 23 municipis de les comarques del Vallès Occidental, Vallès Oriental i Baix Llobregat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.