Fluidra, amb seu a Sant Cugat, entra a l'Ibex-35

L'empresa santcugatenca accedeix al selectiu en substitució de Bankia


  • Comparteix:

Les instal·lacions de Fluidra a Sant Cugat / Foto: Fluidra

Les instal·lacions de Fluidra a Sant Cugat / Foto: Fluidra

L'empresa santcugatenca Fluidra entrarà a l'Ibex-35 dilluns vinent. La capitalització de l'empresa supera actualment els 4.500 milions d'euros, per sobre d'onze dels integrants de l'Ibex-35. L'empresa, líder en equipaments de piscina i benestar, va presentar els millors resultats de la seva història l'any 2020, amb un benefici net de 166 milions d'euros i unes vendes de 1.448 milions d'euros.

El president executiu, Eloi Planes, ha afirmat en un comunicat emès per Fluidra que "l'entrada a l'Ibex 35 augmenta la visibilitat de la companyia" i que "accedir-hi no era un objectiu en si, sinó que és el reflex de la feina realitzada durant els últims anys". Fluidra entra al selectiu en substitució de Bankia, que abandona el seu lloc arran de la fusió amb CaixaBank.

Compra de noves marques
Fluidra invertirà 3,5 milions d'euros en la compra de les marques belgues Splash i Zen, especialitzades en la venda i distribució de productes de manteniment per a piscines i balnearis i que pertanyen al grup Realco SA. La companyia catalana farà un pagament inicial de 200.000 euros, mentre que els 3,3 MEUR restants s'abonaran una vegada es tanqui l'operació, un tràmit que Fluidra preveu tancar el setembre de 2021, segons ha informat aquest dijous en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Per altra banda, l'empresa ha acordat fer tres pagaments addicionals equivalents el 10% de les vendes brutes de les marques Splash i Zen corresponents als anys 2022, 2023 i 2024.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.