Interior del restaurant Seven / Foto: Cedida
Tot plegat ha estat "tot un repte", explica a Cugat Mèdia la propietària del Moon, Laura Garcia, que afegeix que la idea va començar a prendre forma des del primer confinament, a la primavera. Admet que la situació econòmica derivada de la pandèmia ha posat el negoci de la discoteca en una situació complicada: "Hem perdut tots els recursos propis i ens hem endeutat". Malgrat tot, engeguen el projecte "amb moltes ganes i il·lusió" per fer sobreviure l'empresa.
Si bé és cert que l'oci nocturn és un dels sectors que més està patint la crisi de la Covid-19, també és el cas del de la restauració. De fet, els canvis en la normativa han dificultat als responsables del Seven tirar endavant el projecte. Així, ara l'espai només obre quatre hores al dia, que segons Garcia són insuficients per fer rendible el negoci, però que alhora són necessàries per "fer rodar el restaurant".
El local on s'ubica el Seven va ser vist com una oportunitat per a Garcia i els seus socis, ja que tenia llicència per acollir un restaurant i un bar de copes. A més, l'espai disposa d'una terrassa.
Un dels plats que es trobaran els comensals al restaurant Seven / Foto: Cedida
Laura Garcia
En el primer confinament vam pensar que seria bona idea ampliar, reestructurar-nos i intentar sobreviure fent un altre tipus de negoci. Durant 2020 les discoteques van obrir només 14 setmanes i queden molts mesos perquè puguin tornar a fer-ho.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.