CaixaBank consolida l'estratègia comercial a Sant Cugat amb l'oficina de la Casa Maristany

L'immoble 'històric' acull els serveis de banca privada i prémier


  • Comparteix:

Interior de l'oficina, a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat Mèdia

Interior de l'oficina, a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat Mèdia

CaixaBank ha inaugurat oficialment l'oficina de serveis de banca privada i de clients 'premier' ubicada a la Casa Maristany. D'aquesta manera, 'lacaixa' consolida la seva estratègia de renovar per complet el concepte d'oficina tradicional i convertir els establiments en epais oberts i moderns, i a la vegada, diferenciar cada oficina en funció del tipus de servei. En un acte ple a vessar, CaixaBank ha mostrat la darrera remodelació de la Casa Maristany on s'ha copsat que ha cuidat tots els elements històrics de l'immoble centenari com l'escala central o la gran llar de foc del primer pis.

L'oficina de la Casa Maristany ofereix serveis 'a mida' per a clients amb un patrimoni de més de 50.000 euros i acull també serveis de banca privada per a negocis. Per al director Comercial de Xarxa Barcelona Província de CaixaBank, Javier Garcia-Hornos, CaixaBank culmina amb aquesta inauguració una estratègia comercial de serveis transversals per a tot tipus de clients i negocis. Garcia-Hornos ha destacat també que el projecte de renovació de l'oficina ha anat 'de la mà' amb l'Ajuntament per tal d'assegurar la perfecta conservació de l'immoble.

L'acte inaugural ha comptat amb la presència del tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, la tinenta d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, clients, comerços i personalitats de la ciutat. En declaracions a Cugat Mèdia, Soler ha felicitat CaixaBank per la conservació de la Casa Maristany i ha destacat que 'és vital tenir connectivitat' entre les entitats bancàries i l'Ajuntament perquè 'són un actiu tant per la font de finançament com per la part social'.

Els responsables de CaixaBank, encapçalats pel director de l'oficina Ricard Dinarès, han simbolitzat l'agraïment als més de 4.000 clients de l'entitat amb el reconeixement d'una de les usuàries més antigues de Sant Cugat, la Maria Rosa Llorenç.

Maria Rosa Llorenç, al mig, amb la plantilla de treballadors de l'oficina de la Casa Maristany / Foto: Cugat Mèdia
Maria Rosa Llorenç, al mig, amb la plantilla de treballadors de l'oficina de la Casa Maristany / Foto: Cugat Mèdia


Cal Maristany, gairebé 100 anys d'història
CaixaBank és el darrer inquilí d'aquest immoble que va ser acabat de construir el 1927. La gran escala central de fusta o la llar de foc del primer pis han estat testimonis del pas del temps amb multitud d'usos com una escola bressol, una discoteca o un establiment de menjar ràpid de la cadena Viena.

CaixaBank conserva els elements singulars de Ca'l Maristany com aquesta gran llar de foc ubicada al primer pis / Foto: Cugat Mèdia
CaixaBank conserva els elements singulars de Ca'l Maristany com aquesta gran llar de foc ubicada al primer pis / Foto: Cugat Mèdia





Javier García-Hornos

Aquest projecte l'hem fet de la mà de l'Ajuntament. Sabem que aquesta casa centenària tenia elements que s'han de protegir.

Pere Soler

No podem negar que les entitats bancàries són un actiu no només per la font de finançament que aporten, sinó també pel fons social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.