La Bolera s'amplia amb un segon local que ofereix brasa durant tot el dia
La Flama de la Bolera manté l'essència i l'experiència dels 35 anys del restaurant en un local modern
Imatge de la terrassa / Foto: Cugat Mèdia
Economia
Publicat el 26/set/19 per Martí González
La Flama de la Bolera ja funciona a ple rendiment. El segon local de l'històric restaurant La Bolera, que va obrir fa 35 anys, ofereix cuina a la brasa ininterrompudament durant tot el dia, des de les vuit del matí fins les vuit del vespre de dilluns a dijous i fins la mitjanit els divendres i els caps de setmana. Un establiment amb terrassa i decoració 'rústica i moderna' que sorgeix per una 'oportunitat' i per les peticions d'ampliar l'horari de cuina de la clientela habitual.
El responsable de La Bolera, Ramon Masó, ha explicat a Cugat Mèdia que no es plantejava obrir un altre local, però que finalment es va 'animar'. També assegura que, tot i les diferències, ha aprofitat l'experiència a La Bolera per mantenir l'essència alhora de 'modernitzar' l'establiment.
La Flama de la Bolera va obrir dilluns de la setmana passada i des de l'establiment recomanen reservar, tant per esmorzar, dinar, berenar i sopar.
DECLARACIONS
Ramon Masó
M'ofereixen aquest local al costat de La Bolera i m'animo, però no ens havíem plantejat res. Teníem sempre La Bolera plena. Es pot menjar brasa tot el dia. L'experiència de 35 anys m'ha fet fer bé aquest local.