Una antiga fusteria de Sant Cugat es converteix en un KIMO, el 'restaurant per picar'


  • Comparteix:

El local es troba a l'avinguda de Josep Anselm Clavé, 2 / Foto: KIMO Sant Cugat

El local es troba a l'avinguda de Josep Anselm Clavé, 2 / Foto: KIMO Sant Cugat

El restuarant KIMO ha aterrat a Sant Cugat amb una proposta gastronòmica de plats per picar i compartir. Els propietaris no defineixen aquest espai com un 'restaurant de tapes pur i dur', sinó que l'objectiu és portar en un ambient 'informal' tapes elaborades i platets clàssics. KIMO Sant Cugat ha obert portes aquest dilluns en una antiga fusteria ubicada a l'avinguda de Josep Anselm Clavé número 2, al costat de la plaça de doctor Galtés.

KIMO ja té dos locals a Lleida i ara ha arribat fins a Sant Cugat amb un establiment que pot acollir fins a 80 persones i una terrassa interior. La directora de KIMO Sant Cugat, Carolina Salvatierra, ha explicat a Cugat.cat que han decidit portar aquest restaurant a la ciutat per 'mil motius', però els més destacats són que han trobat 'un espai molt diferent del que pot ser un local comercial', referint-se a l'antiga fusteria; i que és una 'ciutat on hi ha barreja cultural i el nivell gastronòmic és força alt'.

Amb un equip de 22 persones, el restaurant ofereix una proposta gastronòmica que canvia cada mes per tal d'adaptar els plats i les tapes als productes de temporada, així com una carta de més de 150 vins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.