Els primers guardons Ade Vallès reconeixen Anna Gener com a Premi Honorífc

També premien la constància, la creativitat i l'emprenedoria de tres empresàries més


  • Comparteix:

L'Associació Ade Vallès, de dones directives, empresàries i professionals de la comarca, ha reconegut aquest divendres Anna Gener com a Premi Honorífic a la primera gala dels premis de l'associació. Gener ha rebut la distinció per la seva trajectòria. És presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman, a més de consellera de l'Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Gener s'ha mostrat molt satisfeta de rebre el premi i ha felicitat Ade Vallès per la seva tasca. 'Les dones sentim amb raó que, donat que tenim la formació acadèmica i portem anys treballant, és injust que encara no estiguem ocupant àmbits de decisió on es poden fer canvis estratègics i es pot influir en el devenir del teixit empresarial', ha recordat la premiada.

A part de Gener, també han estat guardonades les empresàries Alejandra Martel (Premi a la Constància), Sandra Arévalo (Premi a la Creativitat) i Cristina Soriano (Premi Emprenedoria). També s'ha distingit el directiu Joan Códol com a 'Home amb els valors d'Ade' en una gala celebrada a la Masia Ca n'Ametller i que ha reunit més d'un centenar de persones.

Una primera cerimònia dels guardons que reprensenta la consolidació de l'entitat, tal com ha explicat la seva presidenta, Mònika Blasco, a Cugat.cat. Blasco també ha afegit que suposa donar visibilitat a totes les sòcies que conformen l'entitat.

Sis anys fomentant la visualització de les dones
Fundada fa sis anys, l'associació va néixer per promoure la presència de dones als consells d'administració, a més de visibilitzar l'emprenedoria femenina generant sinergies i apoderant la dona professional amb formació especialitzada. Uns objectius que Blasco considera que s'estan aconseguint.

A la gala també ha assistit l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha subratllat que la ciutat també destaca pel talent femení que hi ha. 'Avui és un reconeixement a aquesta qüestió i també als homes que ens han ajudat a fer-ho possible', ha reblat Fortuny.

L'entrega dels premis arriba després que l'entitat hagi celebrat el seu sisè aniversari i en un 'moment d'expansió', apunten. El juny d'aquest any l'associació va superar la seixantena d'associades i els 350 simpatitzants.

La gala ha estat presentada per la periodista vallesana i empresaria Mariola Dinarès, i ha comptat amb una ponència de l'experta en finances i comerç exterior Mercè Brey, autora del llibre 'Eres lo mejor que te ha pasado,... Quiérete'.






Mònika Blasco

Suposa una visivilització per a les nostres sòcies, posar en valor el talent femení i sobretot a les nostres premiades. Poder donar-los la oportunitat que puguin conèixer els seus projectes.

Anna Gener

Les dones sentim que, donat que tenim la formació acadèmica i portem dècades al mercat laboral, encara no estem ocupant de manera equilibrada els àmbits de decisió on pots influir en el devenir econòmic del teixit empresarial.

Carmela Fortuny

Sant Cugat destaca per la seva emprenedoria, per les seves empreses i pel talent femení. Avui és una visualització d'això i un reconeixement també als homes que ens ajuden a fer-ho possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.