Miquel Martí, premi a la trajectòria en la Nit de l'Empresari de Cecot

El president de Moventia és la tercera generació de l'empresa de mobilitat


  • Comparteix:

Foto de família dels guardonats / Foto: Twitter Cecot

Foto de família dels guardonats / Foto: Twitter Cecot

La 24a Nit de l'Empresari de la patronal vallesana Cecot ha premiat aquest dimarts, per la seva trajectòria, el president de la santcugatenca Moventia, Miquel Martí. És l'actual president de Moventia, empresa de serveis de mobilitat per a les persones, i forma part de la tercera generació de l'empresa creada el 1923. Sota la seva direcció, la companyia ha viscut crescut amb la compra d'altres empreses i compta amb 4.000 col·laboradors.

Els guardons s'han lliurat aquest dimarts al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) de Barcelona. Allà, el president de Cecot, Antoni Abat, ha reclamat de nou al govern espanyol la finalització de la B40, l'arribada del Corredor del Mediterrani i el traspàs de Rodalies, tot subratllant 'les insuficiències pressupostàries actuals'.

Durant la vetllada, s'ha estrenat el president del Cercle Cecot de Joves, Paco Hoya, que ha lamentat la penalització dels treballadors autònoms i que la seva cotització 'deixi de ser un fre' per als projectes dels emprenedors.

La cerimònia ha anat presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra, i ha tingut l'assistència de la tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, i la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Sílvia Solanellas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.