L'empresa Editables recull aquest dijous el Premi Cambra a l'Empresa de Nova Creació


  • Comparteix:

Vista del web d'Editables

Vista del web d'Editables

L'empresa santcugatenca Editables rep aquest dijous el Premi Cambra 2018 a l'Empresa de Nova Creació 'per la consolidació d'un projecte emprenedor creatiu d'alt valor competitiu, dirigit des d'una ferma capacitat i visió innovadores'. Editables, dedicada a l'activitat editorial i llibreria virtual, va néixer el 2016 de la mà de l'escriptora Ángeles Díaz i aposta per construir catàlegs de qualitat per projectar la tasca de nous autors. Els premis, sota el lema 'Ara, empresa', es lliuren al Teatre Municipal La Sala de Rubí a partir de les vuit del vespre.

Els Premis Cambra també reconeixeran amb el guardó al Lideratge Empresarial el fundador de l'empresa IMC Toys, Antonio Bellido. Grup B. Braun España, de la seva banda, rebrà el premi a la Iniciativa Empresarial. Editables compartirà el guardó a l'Empresa de Nova Creació amb la rubinenca Drones Company.

L'acte de lliurament dels premis comptarà amb la presència de mig miler de persones i representants empresarials, així com del món polític, econòmic i institucional català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.