La Viti Agrobotiga es trasllada a causa de la vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir


  • Comparteix:

La Viti marxa al parc de la Pollancreda

La Viti marxa al parc de la Pollancreda

La Viti Agrobotiga, situada al passatge de la Cooperativa a tocar del Celler Modernista, tanca i trasllada l'activitat al Camí de Can Calders. Segons la propietària, el principal motiu per tancar el local és la vianantització dels carrers de Balmes i de Sant Medir. Els responsables aprofiten el trasllat per canviar de nom el negoci a Tot Agro i renovar la seva imatge.

La Viti Agrobotiga feia 20 anys que es trobava al mateix local i la major part dels clients s'acostaven a la botiga amb el cotxe, ja que els productes que compren de jardineria, alimentació i celler, són de gran pes. Les obres de vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir, que van començar el mes passat, compliquen l'accés a la botiga. Per mantenir els clients, el comerç, diu, s'ha vist obligat a canviar de local al del camí de Can Calders.

La treballadora del comerç Maria Puig ha explicat que han aprofitat per rebatejar el negoci, que a partir d'ara es dirà Tot Agro, perquè volien retornar al concepte d'agricultura i pagesia.

Maria Puig

Amb el concepte de Tot Agro pretenem fer entendre que som un comerç agrari i de pagés. Que tenim productes de camp per a animals tant domèstics com de ramaderia.


Puig ha afegit que han començat aquesta nova etapa amb ganes i que el nou local presenta facilitats al client amb cotxe. L'ampla distribució que presenta i la centralitat del nou local, davant del parc de la Pollancreda, són altres aspectes que destaquen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.