La Jornada d'Emprenedoria tracta el neuromàrqueting i les xarxes socials com a estratègia de venda


  • Comparteix:

La jornada està inclosa en el BeBusiness

La jornada està inclosa en el BeBusiness

El neuromàrqueting i les xarxes socials com a estratègia de venda seran el fil conductor de la 9a Jornada d'Emprenedoria que acull aquest dijous el Teatre-Auditori. La conferència 'Ven a la ment i no a la gent', a càrrec de l'expert en neuromàrqueting i programació neurolingüística Alejandro Hernández, obrirà la iniciativa que començarà a les nou del matí amb els parlaments del president de la Cambra de Comerç, Marià Galí, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'ens cameral i l'Ajuntament impulsen l'acte.

A la jornada també hi haurà ponències especialitzades de perfil empresarial con la del director de màrqueting i operacions de venda de Ricoh Espanya, Xavier Moreno, o la del director d'empreses tecnològiques i inversors de CaixaBank, Carlos Trenchs, que impartirà una ponència sobre els 'Reptes en el creixement d'empreses tecnològiques i innovadores'.

El centre de fabricació digital FabLabSantCugat i la comunitat de professionals creatius Creator Street protagonitzaran una sessió dedicada a la propera generació d'emprenedors amb la projecció d'un vídeo sobre l'experiència desenvolupada enguany del MakerChallenge Sant Cugat, un concurs innovador dirigit a joves que promou l'emprenedoria i la fabricació digital.

La jornada es tancarà amb un panell empresarial dissenyat per afavorir una reflexió i un debat sobre la importància dels influencers i els youtubers per a les marques.

La Cambra de Comerç de Terrassa i l'Ajuntament impulsen aquesta iniciativa que es desenvoluparà en el marc del BeBusiness, una plataforma amb diferents actors del municipi, per desenvolupar activitats orientades a la promoció i el foment de l'emprenedoria.

Activitats complementàries
En el context del BeBusiness, Sant Cugat Empresarial organitza una nova edició de Converses, la tertúlia col·loqui i Sopar Anual de Sant Cugat Empresarial, aquest dijous a les set del vespre a l'Hotel Sant Cugat. En aquest mateix sentit, aquest divendres al matí, representants de diferents empreses de Barcelona i Sant Cugat obriran les oficines per a una gira exclusiva per compartir la seva visió, coneixement i cultura corporativa amb els participants al NewCo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.