Neix la Taula de Fiscalitat Local per millorar ordenances i fiscalitat i incentivar la indústria


  • Comparteix:

La Taula s'ha constituït a Sant Cugat / Foto: Localpres

La Taula s'ha constituït a Sant Cugat / Foto: Localpres

La Taula de Fiscalitat Local ja és una realitat i es marca com a objectiu crear 'un marc estable d'intercanvi d'informació i coneixement' i un espai que permeti tirar endavant 'millores en les ordenances i la fiscalitat local' per incentivar l'activitat industrial. Aquest espai de treball, que s'ha constituït aquest divendres a la Casa de Cultura, s'inclou al Pacte per a la reindustrialització del Vallès Occidental i està format per regidors d'economia, finances i promoció econòmica dels consistoris de la comarca.

El tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, ha explicat que l'objectiu de la taula és 'unificar la fiscalitat' del Vallès Occidental.

Pere Soler

Hem d'intentar elaborar una política comuna que ens porti a pensar que la fiscalitat del territori es pugui unificar. Hi ha autonomia local, però moltes ordenances vénen d'altres àmbits.


El Pacte per a la reindustrialització està coordinat pel Consell Comarcal i vetlla perquè no es produeixin deslocalitzacions al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.