El restaurant A la fresca es posa en marxa aquest dijous a la nit amb una proposta gastronòmica basada en la brasa i la cuina mediterrània. L'establiment l'obren els propietaris del Sugoi i els de La Barra, dos locals santcugatencs, i està situat al número 69 del passeig d'Olabarria.
Es tracta d'un local històric de Sant Cugat pel que fa a la hostaleria que havia acollit restaurants com el Panxa Contenta. Un dels propietaris del nou negoci, Enric Martín, explica que han aprofitat l'espai de terrassa després de fer una reforma integral. Pel que fa a la cuina, aposten per una proposta variada, amb especial protagonisme de la brasa.
Enric Martín
Hem fet una reforma molt bèstia donant-li un aire molt fresc i aprofitant l'espai de terrassa que té, que a Sant Cugat no n'hi ha molts. En l'oferta gastronòmica hi ha una part molt important de brasa i també entrants molt variats de tot tipus de menjar.
El restaurant es posa en funcionament aquest dijous a la nit i obrirà cada setmana de dijous a diumenge.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.