Verónica Villarreal
El que volem és trencar amb l'estereotip que la cuina vegana només són amanides. Oferim hamburgueses, formatges, 'tacos' mexicans... Fem una barreja de diferents cuines aplicat al veganisme.
Villarreal assegura que ha obert el restaurant per una 'necessitat personal' i que hi ha 'poques opcions' en la oferta gastronòmica de la ciutat per a aquest col·lectiu. La intenció de la propietària és demostrar que la cuina vegana pot ser variada i bona.
Verónica Villarreal
La intenció és que la gent provi una nova proposta i que sàpiga que el veganisme també és bo i pots menjar d'una manera deliciosa.
La responsable del Mumbal espera que neixin més propostes com la seva a la ciutat per garantir una millor oferta per als vegans.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.