Els comerços de Sant Cugat obren aquest diumenge


  • Comparteix:

Les rebaixes s'allarguen fins al 6 de març

Les rebaixes s'allarguen fins al 6 de març

Els comerços locals poden obrir aquest diumenge, el primer dins la campanya de rebaixes. L'associació Sant Cugat Comerç (StC) espera que aquest diumenge sigui una de les jornades fortes de la campanya, que va arrencar oficialment dijous passat i s'allargarà fins al 6 de març.

Tot i que la llei catalana d'horaris comercials està suspesa pel Tribunal Constitucional (TC) i els comerços poden aplicar la normativa espanyola que és menys restrictiva, l'associació Sant Cugat Comerç recomana oferir els descomptes durant la campanya de rebaixes oficial, com ha destacat el gerent de l'entitat, Jesús Carballo.

Jesús Carballo

La recomanació és en benefici dels comerciants. És un període de moltes vendes i s'ha d'aprofitar.


Carballo ha explicat que la campanya ha començat a bon ritme, però que esperen que aquest diumenge sigui una jornada 'forta' en vendes.

Jesús Carballo

La campanya de rebaixes dura dos mesos i sempre el començament és més fort. Aquest cap de setmana serà especialment bo.


Coincidint amb el període de descomptes, Sant Cugat Comerç ha engegat per tercera vegada la campanya Rebaixes Solidàries. La iniciativa vol aconseguir 4.500 euros per destinar-los a entitats locals que en aquests moments no reben cap tipus de subvenció i que ajuden col·lectius desfavorits de la ciutat. Les associacions Atelca, Suport Salut Mental i Assadega'm rebran 1.500 euros cadascuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.