La tercera edició del concurs d'emprenedoria rep 13 propostes


  • Comparteix:

Guanyadors de l'edició anterior

Guanyadors de l'edició anterior

La tercera edició del concurs municipal d'emprenedoria per a la creació de cooperatives i empreses ha registrat 13 projectes que ara passaran l'avaluació del jurat. El 10 de novembre es coneixeran les iniciatives que superen aquesta primera fase. Les que ho aconsegueixin rebran formació empresarial i dinàmiques de grup d'unes 30 hores de durada.

Després del període de formació, el jurat escollirà els vuit projectes guanyadors, el doble que l'any anterior. Aquests tindran dret a una subvenció de 80.000 euros, 1.000 inicials per a tots els seleccionats i 2.000 més una vegada s'hagin constituït com a empresa. A més, podran optar a una partida addicional de 7.000 euros que dependrà de l'assoliment dels objectius fixats. També rebran l'acompanyament d'un equip d'experts en el moment de l'engegada i consolidació del projecte durant nou mesos a més de disposar d'un espai de 'coworking' en un dels centres d'emprenedoria de la ciutat.

La intenció de la convocatòria és generar ocupació estable, sobretot entre col·lectius amb especials dificultats per accedir al mercat laboral, fomentar el cooperativisme i l'emprenedoria social.

L'acte del 10 de novembre també servirà per lliurar les certificacions dels tres projectes guanyadors de l'edició de l'any passat: Actua, Blank i Magna Magazine.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.