Carme Ruscalleda
S'ha de dedicar a la cuina el temps que mereix. Hi ha coses que són molt ràpides i altres que mereixen un confit lent. El que s'ha de fer és posar molt atenció, no abaixar la guàrdia, ser autocrític i saber que demà ho faràs millor si avui has treballat sense trampes.
El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, ha explicat que la innovació i els canvis que ha viscut el món de la cuina en els darrers anys està servint per contribuir a donar idees a altres sectors.
Marià Galí
El món de la cuina reuneix tots els ingredients en aquests moments perquè hi ha una gran innovació i grans cuiners emprenedors. Això contribueix a donar idees a altres sectors.
El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha valorat que Sant Cugat aculli propostes d'aquest caire. Segons Brugarolas, serveixen per posicionar la ciutat i ajuden a crear sinergies entre l'administració, les empreses privades i la universitat.
Carles Brugarolas
Estem consolidant el que és la segona gran trobada en l'àmbit de l'emprenedoria del país. No és poca cosa i, a més, tenim molt marge de creixement.
La jornada ha ofert també conferències de representants d'empreses com Europastry, Frit Ravich i Casa Ametller, que han exposat les seves experiències empresarials. Els participants han gaudit, a més, d'espais de 'networking' per conèixer altres projectes i relacionar-se.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.