Els Premis Cambra reconeixen dues empreses santcugatenques


  • Comparteix:

Imatge del jurat dels Premis Cambra / Foto: Cambra de Terrassa

Imatge del jurat dels Premis Cambra / Foto: Cambra de Terrassa

Les empreses amb seu a Sant Cugat Manusa Gest i Integrated Service Solutions (ISS) han estat guardonades amb els premis de la Cambra de Terrassa. L'acte d'entrega dels guardons serà el dijous 18 de juny al Centre Cultural de Terrassa en un acte presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig. Les companyies s'emporten els reconeixements en les categories de Trajectòria Internacional Consolidada i al Compromís i la Sostenibilitat, respectivament.

Manusa Gest
Manusa Gest ha rebut el premi a la Trajectòria Internacional Consolidada, es dedica al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de portes automàtiques i sistemes de control d'accés per a hospitals, aeroports, oficines i altres edificis i infraestructures. La companyia va iniciar l'any 1990 la seva activitat internacional, fins arribar a distribuir a més de 70 països de tot el món. L'empresa té filials pròpies a Portugal i Brasil i oficines de representació comercial als Emirats Àrabs Units i la Xina i un volum d'exportacions que representen el 42,2% del total de la facturació.

Integrated Service Solutions SL.
ISS Facility Services que ha rebut el reconeixement al Compromís i la Sostenibilitat, és una companyia de serveis generals integrats per a edificis en els àmbits de la neteja, serveis auxiliars i restauració d'entre altres. Amb un equip professional que integra un 4,56% de persones amb discapacitat, en risc d'exclusió social i víctimes de violència de gènere, l'empresa, ha estat guardonada per la implementació d'un pla estratègic de responsabilitat social integrador sota el model corporatiu 'Service With a Human Touch' que promou comportaments i actituds positives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.