La 2a Jornada del Taller de l'Emprenedor d'Andorra arriba avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espai Vita Sant Cugat Enterpreneurship Center acull una part de la jornada

L'espai Vita Sant Cugat Enterpreneurship Center acull una part de la jornada

La 2a Jornada del Taller de l'Emprenedor d'Andorra a Sant Cugat arriba aquest dimarts a l'espai Vita Sant Cugat Enterpreneurship Center i al SC Trade Center. La jornada té lloc d'onze del matí a tres quarts de sis de la tarda i tindrà 22 grups d'emprenedors i membres de l'estructura d'economia del Principat.

La visita del Taller de l'Emprenedor del govern d'Andorra a l'espai Vita Sant Cugat tindrà lloc d'onze del matí a tres quarts d'una del migdia. Durant aquesta part de la jornada s'ha organitzat la presentació de l'espai i la tasca que s'està fent en la innovació, el coneixement i l'economia social, així com els nous formats d'acompanyament de l'emprenedoria.

La segona part de la Jornada es traslladarà al SC Trade Center, de tres a tres quarts de sis de la tarda. S'hi farà una sessió de 'networking' i un 'elevator pitch', que consisteix a condensar un missatge que capti l'atenció dels assistents en pocs segons o minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.